Over here for you astrid visser

Over here For You

De visie

Kort en bondig en oplossingsgericht. Dat is waar Here for You voor staat. Op deze website zul je dan ook geen lange verhalen vinden. Kort gezegd doe ik virtueel eigenlijk alles waar je zelf geen tijd voor hebt of geen zin in hebt.

 

Graag help ik ondernemers die door alle bijkomende rompslomp, niet meer toekomen aan hun eigenlijke werkzaamheden. De reden waarom ze op enig moment kozen voor een eigen bedrijf. Langzamerhand raak je overspoeld door allerlei randzaken. Ze hinderen je bij het ondernemen. Bij het bouwen aan je bedrijf waar je met zoveel passie aan begonnen bent.

 

Laat mij je ontlasten. De dingen doen waar je zelf geen tijd voor hebt of die je domweg niet leuk vindt. Gun jezelf om weer met plezier te werken aan datgene waar je goed in bent. Ondernemen. Je passie voor wat je doet overbrengen op je klanten.

Over Astrid Visser

persoonlijk

Geboren in een ondernemersgezin leerde ik al jong dat werken voor wat je graag wil in dit leven heel normaal is. Vanaf het moment dat ik kon lopen was ik dagelijks bij mijn vader in de zaak. Toen ik 9 was ‘werkte’ ik elke zaterdag bij mijn vader. Altijd met veel plezier want het leverde, naast een beetje geld, veel leuke dingen en nieuwe ervaringen op.

 

Vanaf mijn 17heb ik altijd gewerkt, in verschillende sectoren. Niet altijd als zelfstandige, maar wel met hart voor het bedrijf en zonder op de klok te kijken. Met mijn latere echtgenoot runde ik 10 jaar een succesvolle onderneming in de IT-branche. Later deed ik 7 jaar ervaring op bij een provider van mobiele telefonie en werkte ik bij een werving, selectie en detacheringsbureau voor de IT.