Over here for you astrid visser

Over here For You

AStrid visser

Geboren in een ondernemersgezin leerde ik al jong dat werken voor wat je graag wil in dit leven heel normaal is. Vanaf het moment dat ik kon lopen was ik dagelijks bij mijn vader in de zaak. Toen ik 9 was ‘werkte’ ik elke zaterdag bij mijn vader. Altijd met veel plezier want het leverde, naast een beetje geld, veel leuke dingen en nieuwe ervaringen op.

 

Vanaf mijn 17heb ik altijd gewerkt, in verschillende sectoren. Niet altijd als zelfstandige, maar wel met hart voor het bedrijf en zonder op de klok te kijken. Met mijn latere echtgenoot runde ik 10 jaar een succesvolle onderneming in de IT-branche. Later deed ik 7 jaar ervaring op bij een provider van mobiele telefonie en werkte ik bij een werving, selectie en detacheringsbureau voor de IT.

 

Omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan koos ik in juli 2018 wederom voor het ondernemerschap. Mijn voorkeur lag bij een bedrijf dat ik grotendeels kon runnen vanaf huis. Door het aanbieden van verschillende online diensten heb ik dat kunnen realiseren. Dat is fijn voor mij én voor mijn klanten.