virtual assistancy copywriting social media beheer

Virtual Assistancy, copywriting en social media beheer

als het maar een uitdaging is

VIRTUAL ASSISTANCY

Laat mij je ontzorgen

Of het nou gaat om het uitzoeken van een vuilniszak met bonnetjes, het aannemen van je telefoon of beantwoorden van je mail, het overnemen van tijdrovende of saaie administratieve taken of alles wat je verder liever niet zou willen doen, ik help je graag.

 

Ook voor meer persoonlijke dingen, zoals bijvoorbeeld de perfecte locatie zoeken voor een broodnodige vakantie met je gezin, het vinden van die felbegeerde pony voor je dochter of het ultieme verjaardagscadeau voor je vrouw, ik vind het allemaal even leuk.

 

Met je praten over jouw doelen en toekomstvisie, het plezier in ondernemen terugbrengen, mogen zien en ervaren hoe jij weer vol enthousiasme jouw bedrijf runt en geniet van je werk, dat maakt mij blij.

COPYWRITING

schrijven, redigeren en vertalen

Vanuit mijn passie voor taal en geschreven tekst is het aanbieden van mijn diensten als tekstschrijver een logische keuze. Spelen met letters en woorden vind ik een van de leukste dingen om te doen. Daarom werk ik ook graag als tekstschrijver. Teksten voor een folder, magazine, website of een presentatie, om er maar een paar te noemen. Maar ook een liedje voor de 80e verjaardag van je Oma of de bruiloft van je beste vriend. Scripties corrigeren. Boeken redigeren. Vertalingen van Nederlands naar Engels of andersom. Wat je ook nodig hebt, ik doe het allemaal met evenveel plezier.

SOCIAL MEDIA BEHEER

echte relaties opbouwen

Mooie beelden, goed geschreven captions. Online échte relaties opbouwen zodat jouw volgers klanten worden, dáár maak ik me sterk voor. Door het beheer van jouw socialmediakanalen uit te besteden kun jij je weer focussen op wat je zelf het liefste doet, terwijl ik online jouw relaties onderhoud. Van het aanmaken van je accounts, schrijven van teksten voor je posts, zoeken van passende foto’s, plaatjes en de juiste hashtags, maken van stories en afbeeldingen met quotes in jouw huisstijl, posts uploaden op de door jou gewenste tijd en frequentie, creëren van volgers, antwoorden op reacties tot aan het volledige beheer, alles is mogelijk.